Marketing & Sales

Marketing & Sales

Een idee van een product is niet veel waard als het niet op de juiste manier naar de markt gebracht wordt. Om een idee of Proof-of-Concept op de juiste manier naar de markt brengen is, naast een gedegen ontwikkeltraject en productie, marketing en sales een wezenlijk onderdeel. Naast het vertalen van de technische specificaties naar “keyselling points” van een product is het bepalen van de saleskanalen en de manier waarop en wanneer het product op de markt wordt gebracht bepalend is voor het succes.

Embedit Consultancy heeft ruime ervaring in het opzetten van saleskanalen en de marketing van producten. Met de klant wordtmeegedacht, wat de beste strategie is om met het product de markt op te gaan. Het promoten van het product via social media, websites, flyers en beurzen, bestaande saleskanalen of het openen van nieuwe sales mogelijkheden zijn hier voorbeelden van.

Bij het opzetten van salesactiviteiten hoort ook het inrichten van een CRM systeem om de sales gericht aan te kunnen sturen. Deze kennis is bij Embedit Consultancy in ruime mate aanwezig op verschillende CRM systemen.